Igast küpsetamisest jääb midagi üle :) Nii ka seekord- munavalged jäid üle... Pavlovat olen juba nõrkemiseni teinud ja siis leidsin hoopis makroonide retsepti raamatust "Maailma parimad magustoidud" Natuke magusad, aga kohvi kõrvale paar tükki imehead :)
Retsept:
2 munavalget
2 tl fariinisuhkrut
2 dl jahvatatud mandleid
3 dl tuhksuhkrut
2 sl kakaopulbrit
Kreem:
150 g tumedat shokolaadi
0,75 dl vahukoort
Vahusta munavalged, lisa fariinisuhkur ja vahusta veel natuke. Seda kokku mandlijahu, kakaopulber ja tuhksuhkur. Lisa see munavalgevahule. Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber ja pane sinna ka lusikaga või tordipritsiga pätsikesed. Lase neil 10 minutit seista ja siis küpseta 190 kraadi juures 10 minutit. Jahuta täielikult ahjuplaadil.
Valmista kreem. Sulata shokolaad ja sega hulka vahukoor, sega ühtlaseks, jahuta ning tõsta pätsikeste vahele.
Retsept:
2 munavalget
2 tl fariinisuhkrut
2 dl jahvatatud mandleid
3 dl tuhksuhkrut
2 sl kakaopulbrit
Kreem:
150 g tumedat shokolaadi
0,75 dl vahukoort
Vahusta munavalged, lisa fariinisuhkur ja vahusta veel natuke. Seda kokku mandlijahu, kakaopulber ja tuhksuhkur. Lisa see munavalgevahule. Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber ja pane sinna ka lusikaga või tordipritsiga pätsikesed. Lase neil 10 minutit seista ja siis küpseta 190 kraadi juures 10 minutit. Jahuta täielikult ahjuplaadil.
Valmista kreem. Sulata shokolaad ja sega hulka vahukoor, sega ühtlaseks, jahuta ning tõsta pätsikeste vahele.
No comments:
Post a Comment