8 muna
2,5 dl suhkrut
1,75 dl kakaopulbrit
300 g värskeid kirsse
natuke kirsisiirupit
200 g šokolaadi
2 sl piima
250 g kohupiima
4 dl vahukoort
2 sl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
Eralda munakollased valgetest. Vahusta munakollased ja suhkur heledaks vahuks. Sõelu hulka kakaopulber. Vahusta munavalged ja sega õrnalt munakollasevahu hulka. Vooderda 2 lahtikäivat 24 cm läbimõõduga koogivormi küpsetuspaberiga ja vala tainas vormidesse. Küpseta 180 kraadises ahjus 20 minutit. Jahuta põhjad.
Tõsta esimene põhi taldrikule ja niisuta kirsisiirupiga. Kata poolte kirssidega. Sulata šokolaad, lisa piim ja sega ühtlaseks. Vala pool šokolaadist kirssidele. Sega kohupiim, vahustatud koos, suhkur ja vanillisuhkur ning vala pool segust kirssidele. Kata teise biskviidikihiga. Niisuta, kata ülejäänud kirsside, šokolaadi ja kohupiimavahuga.
No comments:
Post a Comment